Млада жена е откарана преди минути в болница с рани

...
Млада жена е откарана преди минути в болница с рани
Коментари Харесай

Баща преби дъщеря си почти до смърт след скандал

Млада жена е откарана преди минути в болница с рани по тялото след нечовечен фамилен скандал с татко й. Екшънът се разиграл в апартамент в центъра на Бургас - на ул. "Македония ", на метри от централната "Александровска ", оповестява "Флагман ", цитирайки очевидци.

По думи на съседи младата жена, която е на към 35 години, живеела с 10-годишния си наследник в жилището на втория етаж на ул. "Македония " 28. През последната една година тя изпаднала в меланхолия, спряла да се грижи за детето си, не ходела и на работа.

"По през целия ден бездействаше, нямаше никакви обществени контакти, може би поради това напълно се затвори в себе си. Баща й, който е към 50-годишен, се грижеше за тях. Всеки ден им носеше торби с хранителни артикули и всичко, което им е належащо ", описаха за Флагман.бг продавачки от близки обекти.

При днешното му посещаване обаче сред него и щерка му е зародил скандал. От жилището им се чували викове и жестоки конфликти.

"Беше толкоз мощно, че си помислих, че е станала злополука ", сподели съседка от кооперацията. Според нея у младата жена се е отключила експанзията и почнала да хвърля предмети по стените. Други обаче настояват, че нервите на татко й не издържали и той я пребил. След няколко минути на място са пристигнали полицейски екипи и кола за спешна помощ.

Спешните медици откарали младата жена в болница. По неофициална информация тя цялата била окървавена.

Полицията пък отвела възрастния мъж на разпит в сектора за изясняване на случая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР