Млад палестинец беше прострелян при сблъсъци с израелски войници по

...
Млад палестинец беше прострелян при сблъсъци с израелски войници по
Коментари Харесай

Простреляха смъртоносно 19-годишен палестинец при акция на израелската армия на Западния бряг

Млад палестинец беше прострелян при конфликти с израелски бойци по време на израелска акция на окупирания Западен бряг и по-късно умря в болница, предадоха Франс прес и ДПА, като се позоваха на палестинското здравно министерство.

19-годишният юноша бил погубен при нахлуването на израелската войска в село Буркин, в северната част на Западния бряг. От Израелската войска оповестиха, че са издирвали в селото мъж, обвинен в убийството на равин през януари, само че не разясниха гибелта на палестинския юноша.

Военен представител удостовери акцията в региона на Дженин и сподели, че армията е задържала няколко обвинени палестинци за разпит. Говорителят добави, че военните са отвърнала на дейностите на палестинците, употребявайки средства за битка с безредиците.

Според кореспондент на Ройтерс към 200 палестинци замеряли с камъни израелските военни коли. Палестинският Червен полумесец заяви, че още двама палестинци са ранени от бойни патрони, шестима протестиращи са потърпевши от гумени патрони, а 12 - от сълзотворен газ, написа Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР