Млад мъж, у когото са намерени два вида наркотични вещества,

...
Млад мъж, у когото са намерени два вида наркотични вещества,
Коментари Харесай

Специализирана полицейска операция в Търговище. Закопчаха наркодилър

Млад мъж, у който са открити два типа наркотични субстанции, е арестуван за период до 24-часа в РУ-Търговище. Това оповестиха от ОДМВР-Търговище.

За времето от 13,30 ч на 16.06.2020 година до 8,30 ч на 17.06.2020 година на територията на гр. Търговище е извършена профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции.

Спецакция в Търговище: Закопчаха трима с опиати

При осъществена към 14,30 ч на улица в града полицейска инспекция на 22-годишен мъж от гр. Търговище е открито, че същият държи у себе си бяло прахообразно вещество с тегло 0,6 грама, което при изработен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество метамфетамин.

У същия мъж е открита и суха зелена тревиста маса с тегло 5,05 грама, която при осъществен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество марихуана.

Наркотичните субстанции са конфискувани по надлежния ред. Мъжът е арестуван в РУ-Търговище на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354а, алинея 3 от Наказателния кодекс по разказа на РУ-Търговище.

В хода на интервенцията чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция са ревизирали 10 лица и 5 МПС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР