Млад мъж показа нагледно каква е културата на нашенци, а

...
Млад мъж показа нагледно каква е културата на нашенци, а
Коментари Харесай

Страшна мръсотия до Маказа - всякакви боклуци в тревните площи СНИМКИ

Млад мъж сподели образно каква е културата на нашенци, а и освен, които бързат да стигнат до морето в Гърция. В натоварения летен сезон обаче, „ бързането “ може да се окаже много постепенно.

Повечето от вас знаят и са попадали в километричните опашки по граничните пунктове. Чакането може да отнеме от минути до часове. Но какво се случва, когато се наложи да поостанем за по-дълго в колоните.

Мохамед Хабил сподели на какво са замязяли крайпътните пространства край „ Маказа “. Всякакви боклуци се намират в тревните площи, даже туби от масло за автомобил. Той се е заел с не изключително приятната задача да разчисти каквото може преди моста за Момчилград. По думите му там е място за къса пауза на пътуващите за южната ни съседка. Събрал е огромни количества отпадъци и приканва да пазим чисто.

„ Здравейте група още веднъж не преставам да групирам и с моята доброволна задача. В обявата качих и видео, във видеото съм снимал изхвърлените и разпилени боклуци, този път съм на „ Маказа “, посока Гърция. Точното място е преди село Градинка и преди моста за Момчилград, там си стопират за къса пауза пътуващите за Гърция. Целият канал беше с разпилени боклуци и доста други, дори и събрах туби от масла за коли към 17броя!

Публикувам за пътуващите посока Гърция през Маказа да видят това!

Пазете околията чиста, “ написа той.

Мъжът получи възторженостти от множеството хора, прочели обявата му обществената мрежа.

Преди две години няколко млади девойки попаднаха в голяма колона от коли. Те трябваше да чакат към три часа, с цел да преминат границата. Но вместо да стоят по колите си, те запретнаха ръкави и събраха 17 чувала отпадъци. Истински почтена постъпка, каквато е тази и на Мохамед.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР