Млад мъж на 24 години ранил три жени и дете,

...
Млад мъж на 24 години ранил три жени и дете,
Коментари Харесай

24-годишен рани 3 жени и дете, една от жертвите му издъхна

Млад мъж на 24 години ранил три дами и дете, а след това се затворил в дома си в столичния кв. "Христо Ботев ". Близо час нападателят стоял затворен у дома, само че най-после бил изведен от спецполицаи, оповестиха от полицията. Днес е умряла една от дамите, която е на 70 години.
Снощи две дами - на 70 и на 40 години, и 10-годишно дете бяха откарани с черепно-мозъчни контузии в УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “ и в УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “.
Пострадалите са откарани с коли за спешна помощ в Бърза помощ. Според Министерство на вътрешните работи към този момент заплаха за живота им няма. По-сериозно е потърпевша най-възрастната от дамите, която по неофициална информация е баба на младежа.
В полицията получили сигнал за случая в 19.05 часа. Според първичната информация до кръвопролитието се стигнало след спор сред младежа и човек от махалата. От какво е била провокирана свадата още не е ясно.
Според Министерство на вътрешните работи 24-годишният е от ромски генезис и е ранил дамите с "хладно оръжие ", евентуално нож. Там била и майка му, само че публично удостоверение дали тя е измежду ранените няма.
След сигнала за помощ на мястото пристигнали екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и Първо районно. Дошли и чиновници от Специализираните полицейски сили, които съумели да изведат нападателя без никой да пострада. На мястото били пратени и психолози от Института към Министерство на вътрешните работи, само че още няма информация дали се е стигнало до договаряния.
Младежът е арестуван в Първо районно управление (на МВР), ревизира се дали има досие. На мястото на случая е осъществен оглед, предстоят разпити на очевидци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР