Млад мъж, който бил с детето си на покупки в

...
Млад мъж, който бил с детето си на покупки в
Коментари Харесай

Млад татко с детенце се срина и припадна на опашка в хипермаркет в Кърджали, изнесоха го с носилка

Млад мъж, който бил с детето си на покупки в хипермаркет в Кърджали, е примрял пред една от касите нощес. Извели го на носилка, само че пристигналата кола за спешна помощ не съумяла да стигне до изхода на магазина – пътят й бил препречен от безочливо паркирани коли на неразрешени места, оповестява 24rodopi.com.

Това се случило на 30 декември към 19.00 часа, описаха пред кърджалийци, които са били в магазина в минутите на напрежение.

„ Беше към 19 часа. Бях на друга каса. Чу се мощен звук като на боричкане от колички и рев на дете, след което и на жена. В първия миг всички помислихме, че дете е паднало от количката за извършване на покупки, само че се оказа, че мъж е прострян на земята. Насъбраха се доста хора, пробваха се да му окажат първа помощ.

В рамките на две минути чиновници на „ Кауфланд “ изнесоха мъжа на открито с носилка. След към 5 минути пристигна и колата за спешна помощ и се насочи към спешния излаз, само че там имаше паркирани коли. След още няколко минути водачът на черен джип, който беше паркирал в нарушаване на разпоредбите, го реалокира “, описа кърджалийка, която в този миг била в магазина.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР