Млад баща има нужда от помощ, за да може да

...
Млад баща има нужда от помощ, за да може да
Коментари Харесай

Парализиран баща има нужда от помощ, за да може да се грижи за семейството си

Млад татко има потребност от помощ, с цел да може да види по какъв начин порастват децата му.

Красимир Запрянов от Аспарухово е в тежко положение. Пострадал е след злополука, в която удря главата си. Парализата надвива над тялото му и той лежи имобилен по през целия ден - към този момент две години.

Тъжната му история споделя Ники Кънчев, който приканва за помощ, с която да се набере нужната сума за лекуването на Красимир в Турция.

" Даже и не желая да използвам словосъчетанието „ жив мъртвец ”, само че истината е доста близо. Опасно близо.
Но Краси желае да живее, има волята да го изиска! ", прибавя той.

Нужни са 80 000 евро за медицински разноски, непостижими за фамилията на Запрянов. " Толкова нямат тези хора, че Иван спи и си играе на легло в същата стая против агонизиращия си баща ", написа Кънчев.

Неговата брачна половинка Галя и татко му са директно до него, само че дружно би трябвало да се грижат за три деца.

Вижте цялата история на Красимир, споделена от Ники Кънчев:

Скъпи мои, отново ще се опитам да поговоря със сърцата ви. И да протегна ръка за помощ и взаимност. Правя го аз, тъй като той не може. Ръцете му са съвсем парализирани, напълно леко мърда пръстите им.

Лежи имобилен по през целия ден на здравно легло удома си, с катетър и по този начин е към този момент 2 години. Единственото, кото може още е да вижда, мисли, приказва и да се надява. Вече няма на кого да се надява, с изключение на на нас с вас. Един българин ме помоли да ви помоля за помощ. Когато му бях на посетители, дори и не помоли за помощ, тъй като има достолепие.

Това на фотографията до мен е Красимир Запрянов от Аспарухово край Варна. Родом от Хасково, години наред живее във Варна. Преди 2 години обаче катастрофира тежко на варненското околовръстно, удря си главата и парализата стартира да го завладява от вътрешната страна сантиметър по сантиметър. Храни се със сонда, пишка в катетър. Даже и не желая да използвам словосъчетанието „ жив мъртвец ”, само че истината е доста близоо. Опасно близо.
Но Краси желае да живее, има волята да го изиска!
Естествено, че фамилията му се грижи за него. Татко му е до него, жена му Галя и тя. Съдбата на Галя обаче също не е лесна. От предходна връзка има две тинейдържки Анджела и Далина. С Краси имат общо дете Иван, който е на 4 години. Толкова нямат тези хора, че Иван спи и си играе на легло в същата стая против агонизиращия си баща.
Майко, блага!
А Галя какъв брой е смела! Тази българка, която е продавач в магазин би трябвало да се грижи за 3 /три/ деца и неподвижен мъж. Хора, дано да помогнем! Не единствено на Краси, само че и на Галя.
80 000 евро се търсят за лекуването на Краси в Турция с вярата да си стъпи на краката и да си играе с Иван.
Не желая да дарявате по 80 000 евро, а по 8 лв., по 80 лв., по кой колкото желае да задели.
Защото мамка му и Живот, в действителност не е обективен еднообразно към всички.
Краси чака протегната ви ръка на:
Revolut:
IBAN:LT953250043620626274
BIC:REVOLT21
PAYPAL:@Galina Dimitrova 63
ДСК:BG22STSA93000027692127
BIC:STSABGSF
Титуляр:Красимир Запрянов
Аз към този момент дадох! Вие сте на ход!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР