Млад българин е тръгнал на път към България, а вече

...
Млад българин е тръгнал на път към България, а вече
Коментари Харесай

Млад баща пое към България, 24 часа няма връзка с него СНИМКИ

Млад българин е тръгнал на път към България, а към този момент 24 часа няма връзка с него. За случая оповестява неговата половинка Елена Цветкова, която търси в мрежата информация за местонахождението на Евгени Малинов. Мъжът отпътувал от британския град Ливърпул към България. Сутринта на 20 април съобщил на сестра си, че ще премине през Евротунела за Франция, само че към този момент 24 часа нямало връзка с него.

" Вярвам, че все някого е срещнал или го е забелязал! Много апелирам, който има информация за него, дано да се свърже с мен " неотложно ", приканва Елена Цветкова.

Вижте цялата ѝ обява:
" На 19/04 бащата на децата ми Евгени Малинов подхваща пътешестване самичък с черен Opel Meriva, с рег. DL 66 ZTF, в посока от Ливърпул / Англия към България. Малко след среднощ, към 3 часа сутринта на 20/04, е съобщил на сестра си, че ще пътува през Евротунела за Франция!  От повече от 24 часа няма никаква връзка с него, мобилният му е изключен! Вярвам, че все някого е срещнал или го е забелязал! Много апелирам, който има информация за него, дано да се свърже с мен неотложно! ±359877480520 или ±447774540940. "  Наши сънародници приканват за самообладание, като означават, че мъжа евентуално няма включен Роуминг и е изключил мобилния си телефон. Те означават, че по границите се чака, смятайки, че това може да е повода за забавянето на мъжа. Очаквайте детайлности!


 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР