Мизия е сред най-пострадалите от наводнения градове у нас през

...
Мизия е сред най-пострадалите от наводнения градове у нас през
Коментари Харесай

Улица като след война в Мизия

Мизия е измежду най-пострадалите от наводнения градове у нас през последните години. През 2018 година мощен проливен дъжд отнесе няколко улици, които към този момент са проходими, само че още чакат да бъдат асфалтирани.
Мизия продължава да се възвръща след наводнението (ОБНОВЕНА) Три улици са изцяло унищожени и ще бъдат ремонтирани главно
Има обаче една улица, която и сега е изровена като след война.

Ул. „ Цветко Палибачийски” в Мизия в никакъв случай не е била асфалтирана, макар че е успоредна и на метри от централната. Миналогодишното злополучие отнесло и калдъръменото ѝ покритие.

Учителката Ваня Цветкова няколко пъти ходила в общината поради улицата. От кметството реагирали, само че крайният резултат е още по-кална улица.

„ В техническата експертиза е планувано да се насипе с трошено-каменна настилка и да се извършат всички нужни действия за естествената употреба на този път, със период не мога да се наемам, само че ще бъде в най-скоро време”, разяснява инж. Цветомир Ненов от община Мизия.

Нямало по какъв начин ремонтът да се извърши преди зимата, защото средствата за бедствието от страната пристигнали късно. Възстановяването ще продължи пролетта, увериха от общината, в това число и на улиците с отвеян асфалт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР