Митническите власти в Шанхай заявиха, че бездомно куче е преминало

...
Митническите власти в Шанхай заявиха, че бездомно куче е преминало
Коментари Харесай

Шанхайската митница нае на работа първото си бездомно куче

Митническите управляващи в Шанхай обявиха, че бездомно куче е минало всички нужни проби, с цел да поеме пост на летищата, гарите и пристанището. То ще стартира работа от януари идната година, предава " Радио Китай ".

Черно-белият српингер шпаньол Ник се конкурира с още 59 претендента и приключва образованието единствено за два месеца, до момента в който нормално са нужни две или повече години. Той бил видян от дресьора на митнически кучета Чън Баолин през лятото, който бил на път към работа. Чън усетил, че кучето не е като другите и когато го попитал дали търси дом и отворил вратата на колата, то незабавно скочило вътре. Черно-белият скитник напомнил на митничаря за първото му работно куче, което също било српингер шпаньол и се казвало Ник, само че починало при случай през 2016 година

Чън дава същото име на новия си другар и взема решение да го образова. За разлика от другите кучета, които стартират образованието си като дребни, Ник е без опит, само че бързо реализира огромни триумфи. Той минава тестванията, които правят оценка уменията му да следва указания и да открива куфари със подозрително наличие, в края на ноември.

Ник е първото бездомно куче, което стартира работа в шанхайската митница, от където завиха също, че това е нов метод в техните старания за избавяне и грижа за уличните кучета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР