Митнически служители задържаха 28 910 таблетки и 1000 ампули инжекционен

...
Митнически служители задържаха 28 910 таблетки и 1000 ампули инжекционен
Коментари Харесай

Задържаха около 30 000 таблетки и ампули с прекурсори на Капитан Андреево

Митнически чиновници задържаха 28 910 таблетки и 1000 ампули инжекционен разтвор, съдържащи прекурсори за произвеждане на синтетични опиати на Митнически пункт Капитан Андреево , оповестява Агенция " Митници ". Контрабандните лекарствени артикули са открити при инспекция на влизащ в страната от Турция рейс с пасажери.

На 18.07.2022 година, към 23.00 часа, рейсът с турски регистрационен номер дошъл на Министерство на правосъдието Капитан Андреево на трасе " Входящи коли и рейсове " по маршрут от Турция за Румъния. В зоната за митнически надзор водачът и всички пасажери декларирали, че придвижват единствено персонален багаж и артикули в нетърговски количества.

При осъществената митническа инспекция на транспортното средство и багажа на пасажерите, митническите инспектори разкрили в ръчен багаж и в найлонови чанти под задната седалка на рейса общо 28 910 таблетки от два типа лекарствен артикул с съществена съставна част псевдоефедрин, както и 1000 ампули инжекционен разтвор с ефедрин.

Било открито, че цялото количество лекарствени средства е пренасяла една от пътничките в рейса - румънска гражданка с букви М.К.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава под надзора на Окръжна прокуратура -Хасково.
 Задържаха огромно количество контрабандни лекарства на
Задържаха огромно количество контрабандни лекарства на " Капитан Андреево "

Лекарствата са били скрити в шофьорската кабина на камион, излизащ от страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР