Митнически служители от Териториална дирекция "Южна морска" задържаха 12 298

...
Митнически служители от Териториална дирекция "Южна морска" задържаха 12 298
Коментари Харесай

Митничари предотвратиха масов секс на "Капитан Андреево" СНИМКИ

Митнически чиновници от Териториална дирекция "Южна морска " задържаха 12 298 опаковки със полови стимуланти при митническа инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция.

В камиона са открити и 231 кг недекларирани мариновани лозови листа, оповестиха от пресцентъра на Агенция "Митници ".На 7 ноември, към 03.40 часа, на трасе „ Входящи товарни коли " на "Капитан Андреево " идва товарен автомобил с турска регистрация.

Шофьорът декларирал, че транспортира колета на физически лица - персонален багаж за Франция и за Германия.

Превозното средство е селектирано за инспекция. След пролъчване с рентгенова инсталация и следваща физическа инспекция митническите чиновници откриват, че сред описаната в показаните документи стока са укрити кашони съдържащи 10 500 опаковки с общо 66 280 таблетки лекарствен артикул и 1798 опаковки с общо 12 580 пакетчета с желе. По състав лекарствените артикули са от вида на стимулантите за мъжка потентност.

В товарното помещение са открити и недекларирани 42 буркана мариновани лозови листа с общо тегло 231 кг. По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под наблюдението на Окръжна прокуратура-Хасково.

По предписание на Окръжна прокуратура, лидерът на автомобила, турски жител, е бил притеглен към наказателна отговорност.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР