Митко Краев, служебният защитник на рейнджъра Иван Пачелиев, който вдигна

...
Митко Краев, служебният защитник на рейнджъра Иван Пачелиев, който вдигна
Коментари Харесай

Адвокатът на рейнджъра от Орешник с ексклузивни разкрития за миналото му пред БЛИЦ

Митко Краев, служебният бранител на рейнджъра Иван Пачелиев, който подвигна на крайник полицията, е познавал клиента си от дете и разкри пред БЛИЦ забавни детайлности както от предишното му, по този начин и от задържането. Адвокат Краев твърди, че Иван Пачелиев е бил изплашен и поради това се е барикадирал.

" Страшно погрешен метод към него. Става въпрос за връчване на протокол за предизвестие, каквито се вършат по 500 дневно. Да се въздържа от несъмнено деяние. Никой не му го е обяснил, отиват необяснимо за какво трима души от особено формирование и оттова нещата ескалират, той ми сподели, че не са се легитимирали като служители на реда, помолил е да си тръгнат, а те не са го създали. Сигурен съм, че в случай че беше отишъл селския служител на реда, щеше да е предизвестен и нямаше да има принуждение ", уверен е юрист Краев.

Пред БЛИЦ той призна, че познава клиента си още от времето, когато и двамата са били деца.

" И двамата сме от едно село. Имаше извънредно тежко детство. Майка му го напусна, когато беше напълно млад, а татко му си беше един елементарен лъжец. Измамник на дребно, в този момент даже се сещам, че Иван тогава беше дете, а татко му беше чест клиент на полицията. Ще разбие прозорец да открадне нещо, ей такива ги вършеше. Но съм го виждал Иван по какъв начин се отнасяше към татко си, даже, когато порасна, му се караше, че постъпва по погрешен метод. Синът се вбесяваше и излизаше отвън нерви от държанието на татко си Георги ", споделя Митко Краев.

Пред БЛИЦ той разказва клиента си по този начин: " Това е един принципен, леко необщителен човек, извънредно порядъчен, държащ на това, което приказва и прави. Ако му се сложи ясна задача, съм сигурен, че ще я извърши категорично, в случай че има шеф. Когато е бил във френския легион, си е бил на точното място. Това е моят извод за него.
Той е много образован, в случай че тръгне да беседва на мира с него, ще му е забавно, добре е осведомен с оръжия, има и доста богата обща просвета. Той не е бил подкрепян от никого, няма и близки, на които да разчита. Доколкото знам към него жена не е имало в никакъв случай. "

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР