Митко Иванов е героят на днешния ден. Опитният шофьор на

...
Митко Иванов е героят на днешния ден. Опитният шофьор на
Коментари Харесай

Герой! Бързата реакция на шофьора е спасила пътниците при пожара на Тракия

Митко Иванов е героят на днешния ден. Опитният водач на „ БургасБус” работи извънредно тъкмо в инфарктна обстановка и предотврати огромна покруса край Бургас точно на Света Богородица.

Както ви съобщихме, от изхода на Бургас - на Автомагистрала „ Тракия” край „ Джъмбо”, рейс избухна в пламъци, мъжът е избавил живота на 50-тина пасажери с извънредно бързи и съответни дейности.

Иванов описа, че още щом усетил моторът да гори, спрял на безвредно място, небрежно извел всички пасажери, извадил пожарогасителя и почнал да потушава огъня самичък. Незабавно подал сигнал и на тел. 112.

За по-малко от 10 минути огънят почнал от задната част на рейса и го погълнал. Най-важното обаче е, че животът на пасажерите е избавен.



Оказа се, че това не са тъкмо сватбари, а мюсюлмани от Бургас, които отивали на обичайния обред сюнет в Айтос. Те към този момент са заведени до тържественото място и за благополучие няма нито един потърпевш, нито опърлен, нито даже обгазен, предава Флагман.бг.

Митко Иванов е на 62 години, повече от 20 години работи в „ БургасБус”, преди този момент дълги години е карал рейс към „ Балкантурист”. Той живее в бургаския кв. Ветрен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР