Мистерията около странно изчезналият млад мъж от Джорджия. За Кристофър

...
Мистерията около странно изчезналият млад мъж от Джорджия. За Кристофър
Коментари Харесай

Мистерията около странно изчезналият млад мъж от Джорджия

Мистерията към необичайно изчезналият млад мъж от Джорджия. За Кристофър Томпкинс, 20-годишен геодезист от Елерсли, Джорджия (Ellerslie, Georgia), денят 25 януари 2002 година стартира, като всеки елементарен работен ден.Станал рано сутринта, закусил, споделил сбогом на майка си и отишъл на работа (HiddenTruth.site).На този ден, Кристофър и други четири негови сътрудници, трябвало да маркират гориста околност, наоколо до автомагистрала 85. Когато отишли там пешком, тръгнали по права линия, на разстояние 15 метра един от различен.Томпкинс бил последният в линията и поддържал връзка с другите членове на екипа, както и ги държал в полезрението си. В един миг, Томпкинс си разменил няколко думи с сътрудника си, който вървял пред него, само че когато същият погледнал обратно, единствено след няколко минути, към този момент не виждал Томпкинс зад себе си.

 Кристофър Томпкинс
Кристофър Томпкинс В същото време, имало задоволително намерено пространство в близост. Физически, не може човек през това време да стигне надалеч, без да се вижда. Колегата незабавно споделил на другите за изгубването на Томпкинс и те почнали да претърстват всичко в близост.Скоро, те намерили наоколо едно от обувките му. Тя висяла на ограда от бодлива тел. Работните принадлежности на Томпкинс лежали на тревата, до тях имало парче от сините му работни панталони и 12 цента. Това било всичко. Не са открити повече следи от мъжа в региона.
Всичко това било толкоз необичайно и необяснимо, че сътрудниците му не знаели какво да вършат. Били в потрес от изгубването на служителя. Съобщили на шефа няколко часа по-късно, като твърдели, че от шока и обзелия ги ступор, се забавили с информирането. Майката на Томпкинс схванала за изгубването даже по-късно. Полицията почнала да проверява случая след 24 часа. Полицаите не могли да намерят нищо.Четете още: Загадъчни и необясними изчезванияСкоро почнало всеобщо търсене в региона, в което са взели участие и доброволци. Те не са намерили тяло или очевидци, които да са видели Томпкинс след изгубването му.Въпреки това, месец по-късно, внезапно се появила втората обувка на Томпкинс и тя била … в частна зона, на съвсем километър от мястото, където Томпкинс липсващ. Собственикът на парцела нямал концепция по какъв начин обувката на изчезналия се е озовала там.Какво се е случило с Кристофър Томпкинс, към момента не е известно. Някои мислят, че той някак си доста бързо е избягал от сътрудниците си и е изгубил обувката си, когато е прескачал телената ограда. Там той захвърлил инструментите си и в това време толкоз бързал, че даже не се е спрял да вземе обувката, а траял да бяга.

 s2 - Мистерията към необичайно изчезналият млад мъж от Джорджия
Какво може да е изплашило този човек толкоз доста? Нито един от сътрудниците му не е чул или видял нещо, макар, че последният е бил единствено на 15 метра от Томпкинс. И къде е отишъл, откакто губи и втората си обувка, съвсем на километър, в частния парцел?Всичко това било толкоз неуместно, че проверяващите не мислят. че е похищение или нахлуване.Има версия, че цялата група геодезисти е взела участие в някаква тъмна игра. Именно заради това, те не са уведомили шефа си за изгубването на Томпкинс толкоз дълго. През това време, те биха могли да се отърват от тялото му, погребвайки го на някое отдалечено място. Няма обаче доказателства в интерес на тази версия. В региона на изгубването не са открити следи от кръв и други признаци, които сочат, че там е осъществено закононарушение.Друга версия допуска, че Томпкинс просто е решил да избяга, с цел да стартира нов живот под друго име. За това почнало да се приказва, когато шефът му споделил, че сякаш момчето се държало необичайно в последните дни преди изгубването си. Въпреки това, майката на Томпкинс изрично отхвърля това и споделя, че до последния ден се държал както нормално и нямал меланхолия или някаква фикс идея.Многото приятелите на Томпкинс, също споделили, че той е разговорлив и радостен човек, който няма явни психически проблеми. Той доста държал на работата си. Бил прочут като работлив и виновен човек.Друга версия допуска, че някое животно е преследвало Томпкинс и той е бил толкоз изплашен от него, че не е обърнал внимание на загубата на обувката и инструментите си. Но, в този случай, това животно го е гонило съвсем километър до частния парцел. Никъде не били открити подозрителни следи от огромни животни и следи от битка.Други версии ни водят в региона на паранормалното. Историите допускат от влизане в портала сред светове до нахлуване на Йети или Чупакабра.Загадката за неочакваното изгубване на Кристофър Томпкинс към момента не е позволена и той не е открит, жив или мъртъв.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР