Мистерията около съдбата на Мелиса Хайсмит се заплита през август

...
Мистерията около съдбата на Мелиса Хайсмит се заплита през август
Коментари Харесай

Как една изчезнала жена се събра със семейството си 51 години по-късно

Мистерията към ориста на Мелиса Хайсмит се заплита през август 1971 година, когато майка ѝ, Алта Апатенко, наема детегледачка.
 Лора Маси-Пю, Стиви Маси, Рекордите на Гинес и обиколката им на Земята на колело-тандем
Да обиколиш Земята в тандем

Приключение като за Рекордите на Гинес

Кой да допусна обаче, че детегледачката ще злоупотреби с поверената ѝ отговорност да се грижи за детето и ще го отвлече. Но тъкмо тава се случва през август 1971 година, когато Мелиса Хайсмит е единствено на 22 месеца. Оттогава ходенето по тъгите за семейство Хайсмит стартират.

Стартира търсене, проведено от тях, полицията и федералните управляващи. Докато тече то обаче Мелиса Хайсмит (която тогава е носела името Мелани Уолдън) даже не подозира, че някой я търси. Първоначално дори счита, че опитите на фамилията да се свърже с нея посредством Фейсбук са машинация.

Мистериозният случай в последна сметка е развързан на 6 ноември тази година, когато посредством ДНК тест на профилирания уеб страница 23AndMe и напъните на един фен генеалог се разкрива фамилната връзка сред Мелиса Хайсмит и родителите ѝ.

Така се оказва, че дейностите нито на полицията, нито на ФБР са били ефикасни, а щастливият процес на събитията се дължи само на направения ДНК тест. Сега на фамилията му следва да направи спомагателни ДНК проби, с цел да получи публично удостоверение на резултатите.

" Това е поразително. Но в това време това е най-прекрасното възприятие на света ", споделя 53-годишната Мелиса Хайсмит за чувството да се завърне при същинското си семейство.

Биологичната ѝ майка, несъмнено, също е разчувствана и не крие, че не може да повярва, че фамилията се е събрало след толкоз доста години. 51, в случай че би трябвало да сме точни.

" Мислех, че в никакъв случай повече няма да я видя ", добавя Алта Апатенко.
 Ребел Уилсън, Straight Talking, Мозамбик и отвличането, което е претърпяла
Актрисата, която е била жертва на похищение

Ребел Уилсън споделя за страшните прекарвания

Сега фамилията се е фокусирало да навакса пропуснатото за всички тези години и да се опознае. Мелиса Хайсмит даже възнамерява да повтори сватбата си, с цел да може биологичният ѝ татко да я води до олтара, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР