Мистерия около излитането на един от самолетите Е-4В от т.

...
Мистерия около излитането на един от самолетите Е-4В от т.
Коментари Харесай

Пуснаха ли САЩ един от самолетите на Страшния съд?

Мистерия към излитането на един от самолетите Е-4В от така наречен Национален въздушен център на Съединени американски щати. Пентагонът отхвърли да разяснява дали е вярна информацията, че една от машините, известни като самолетите на Страшния съд.
Данни за полета на Боинг Е-4В Найтуоч, хипотетично изхвърчал от базата Райт Патерсън в щата Охайо, бяха публикувани в Туитър от уеб страницата CivMilAir, проследяващ придвижването на някои типове военни и цивилен самолети.

Американските медии назовават летателните апарати, изпълняващи ролята на народен въздушен действен център, " самолети на Страшния съд ", тъй като се планува да бъдат употребявани по-специално при положение на нуклеарен боен спор.

" С цел да се дава директна поддръжка на президента, министъра на защитата и Съвета на началник-щабовете минимум един Е-4В (...) постоянно, седем дни от седмицата се намира по 24 часа от денонощието в положение на паника на една от множеството подбрани бази в света с екипаж, който следи развиването на събитията в световен мащаб ", цитира организацията информация на американските Военновъздушни сили.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР