Мистерия е как част от родните знаменитости изглеждат зашеметяващо дори

...
Мистерия е как част от родните знаменитости изглеждат зашеметяващо дори
Коментари Харесай

Тайните на стройната фигура: Анна-Мария яде сурови картофи, Карамазов хляб от лимец, Теди Бургазлиева слабее с шейк от броколи и още…

Мистерия е по какъв начин част от родните звезди наподобяват зашеметяващо даже на възраст над 50 години.

Тайната диета на Лили Иванова не е непозната за любопитните й почитатели. Естрадната звезда е споделяла, че употребяват храни в дребни количества, само че никога не трябва да се счита, че гладува. Често тя сплотява закуската и обядя си. Преди първото хранене обаче наложително изпива чаша топла вода. В менюто й участват мляко и сирене. Не обича да яде месо, само че не е вегетарианка. В хладилника си има единствено домашни артикули с явен генезис. Не хапва тестени произведения, разрешава си само сухари.

Владимир Карамазов разкри диетата, която съблюдава, с цел да наподобява добре на фотоси.  Актьорът се храни с самун от лимец, който в множеството случаи препича, с цел да му е по-вкусен, и сирене. Теди Бургазлиева бе качила 30 кг по време на бременността си. След появяването на близнаците през 2018 година тя съумя да върне страхотната си форма. Миската е поискала специфичен хранителен режим от потвърдилата се като специалистка  в региона на здравословното хранене Биляна Йотовска. Често й се налагало да пие шейк от броколи и въпреки ужасяващ от усета, била удовлетворена от резултатите. Самата Биляна й осигурила и подготвителен режим за оптимални резултати, написа „ Телеграф “.

Фолк певицата Дебора съумя да отслабне 17 кг, откакто на бял свят се появи първородното й дете. Резултатите не се дължат на ограничения, а на здравословен режим, в който е разрешено да хапва от всичко, само че в умерени количества. Основно менюто й се концентрира върху зелени салати, риба, телешко месо и цитрусови плодове.

Килограмите насъбрани по време на бременността са били проблем и за поп-фолк певицата Десислава. След появяването на второто й дете тя настойчиво се опитваше да влезе в облеклата от предишното. За страдание тежките диети не били по усета на русокоската, която в множеството пъти ги намерила за нездравословни. В момента по табиет продължава да употребява най-вече сурови плодове, зеленчуци и ядки.

Певицата Цвети Радойчева обича сезонните храни и залага точно на тях, приготвяйте своите закуска обяд и вечеря. Причината за диетата не са ненужни килограми, а алергия, която се демонстрира постоянно в топлите месеци от годината. Подборът на храни и питиета се отразява добре на Радойчева. Тя изключва от менюто си всички млечни артикули, а през интервала на разцвет не се храни с тестени произведения.

Сред суровоядците е плеймейтката Анна-Мария Чернева. Силиконовата бомба споделя, че обича да яде сурови плодове и зеленчуци, хапва си даже  сурови картофи.

Режисьорът Люси Иларионов също се е подлагал на тежки ограничавания. За страдание не е от суетност, а  от позиция на здраве. През 2016 година той беше настанен в клиниката Истанбул, в която му отстраниха част от стомаха. Целта по това време беше да отслабне фрапантно след интервенцията и това се случи. С днешна дата Иларионов си разрешава повече неща. Менюто му не е изключително лимитирано, както след интервенцията.  Възвърна си част от килограмите, само че се усеща здрав. Обича да похапва супи поради двегодишния интервал на ограничавания.

Певицата Маги Джанаварова не яде месо и е почитател на по опростените менюта. Най-често употребява кисело мляко, яйца, сирене и ядки. Избягва картофи и сладко. Подлага се на гладолечение. Изкарва към четири-пет дни единствено на вода и чай. Накрая се чувствала освежена и пречистена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР