Мистериозното завръщане на Борис Донков поставя много въпросителни. Опожаряването на

...
Мистериозното завръщане на Борис Донков поставя много въпросителни. Опожаряването на
Коментари Харесай

Каква е мисията на завърналия се Борис в Братя

Мистериозното завръщане на Борис Донков слага доста въпросителни. Опожаряването на ветеринарната клиника, в която доктор Христов скрито го лекуваше, провокира преди време същински смут измежду най-близките му и ги потопи в дълбока тъга, тъй като одобриха, че е умрял. Семейството ритуално се сбогува с него, само че при следствието на останките след пожара не беше намерено човешко ДНК, което остана мистерия за контрольор Йосифов, проучващ по-късно анализите на пепелта. Но по какъв начин се е избавил Борис от опита за ликвидиране, какво се е случило с него по-късно и ще разкрие ли задачата, която го връща назад в София?

Елена още е в потрес след истината, която схваща за татко си от Денис. Тя в никакъв случай не би си и помислила даже, че индивидът, отгледал я и възпитал у нея полезностите, които я построяват, е кадърен да извърши закононарушение. Давидова е смазана и раздвоена. Част от нея не желае да повярва, че личният й татко носи такава виновност, само че здравият разсъдък надвива и трескаво търси доказателства. Какво ще предприеме Елена, с цел да се увери персонално в думите на Топал и ще открие ли удостоверение?
-->
След неимоверни старания, контрольор Черкезов въпреки всичко съумява да повлияе на Ива, убеждавайки я, че би трябвало да даде показания, с цел да изпревари възможни дейности от страна на Карамитев. Тя, обаче, има едно изискване – Димитър да й спомага за диалог с Лора, която явно няма да се появи непринудено на рандеву в следствения арест. С помощта на Елена, Черкезов прави всичко допустимо, с цел да извърши обещаното. Какво си е наумила Ива, за какво й е толкоз значимо да види Лора и по какъв начин ще се развият събитията сред двете?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР