Мистериозният добре облечен бизнесмен Любомир Парашкевов, наричан Любо Къдравия във

...
Мистериозният добре облечен бизнесмен Любомир Парашкевов, наричан Любо Къдравия във
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Любо Къдравия щави наред в Бургас! Любимият племенник на Черепа реди схемите по морето

Мистериозният добре облечен предприемач Любомир Парашкевов, именуван Любо Къдравия във вилаета му в Бургас, щави всеки бизнес без да излиза от анонимност, сигнализира осведомен с екшъна по морето осведомител на Narod.bg.

Любо Къдравия, прочут на малко на брой като обичания племенник на милиардера-беглец Васил Божков – Черепа, е евентуално най-влиятелният схемаджия в този регион на Черноморието, освен това без да излиза на ярко, по тази причина и негова фотография в интернет пространството просто няма. „ Малко хора го виждат, малко хора поддържат връзка с него, само че доста хора работят за него, даже и да не знаят кой им е шеф “, акцентира източникът ни.

Реклама

Narod.bg въпреки всичко разузна, че бургаският хитрец №1 Любо Къдравия, който локалните не познават, не виждат и не чуват, идва от оскъдно семейство, само че около богатия си чичо Череп безшумно и бавно израства до главатар в подземния свят на Бургас.

Всеки огромен бизнес в района минава през компаниите на Любомир Филипов – приказваме за горива на дребно и едро, туризъм, земеделие, строителство, да не приказваме за европрограмите, установи източникът на Narod.bg.

Очаквайте продължение, с цел да научите какъв брой пари върти „ дребният Череп “ и от кое място идва силата му

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР