Мистериите са любима тема на мнозина. Всеки си има своя

...
Мистериите са любима тема на мнозина. Всеки си има своя
Коментари Харесай

Снимките, които никой не може да обясни

Мистериите са обичана тематика на мнозина. Всеки си има своя доктрина за случилото се, само че никой не е сигурен каква е истината. Тези фотоси (и клип) остават тайнственост и до през днешния ден, а хората не престават да търсят рационално пояснение.

8. Има ли Бабушка фрагменти от убийството на Кенеди?

Все още има доста мистерии към убийството на Джон Ф. Кенеди през 1963г. Една от тях е Бабушка – неидентифицирана жена, която може да е записала убийството с камера. Полицията се опитвала да открие дамата с вярата фрагментите да им оказват помощ в следствието, само че и до през днешния ден никой не знае коя е тя.

През 1970г Бевърли Оливър се разкрива като Бабушка. Тя споделя, че държавни сътрудници са я издирили няколко години по-рано и са конфискували лентата, която повече не й била върната. Тези изказвания са мощно оспорвани поради множеството несъответствия в историята на Бевърли. Тя била на 17 години по времето на покушението, а на фотосите Бабушка наподобява като жена на междинна възраст. Освен това, Бевърли твърдяла, че е снимала с 8мм пробна камера, която към момента не била изобретена през 1963г.

Самоличността на Бабушка остава тайнственост до ден-днешен.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР