„Мистър Ливан 2017„- претендентите за титлата идват в България, да

...
„Мистър Ливан 2017„- претендентите за титлата идват в България, да
Коментари Харесай

16-те претенденти на „Мистър Ливан 2017„ гостуват в България с директен чартърен полет от Orient plus

„ Мистър Ливан 2017„ - кандидатите за купата идват в България, да я показват като дестинация, със съдействието на Orient plus.

Национален парк Сузан Моузи, посланник на Ливан и Почетният консул на Молдова доктор Веселин Чипев, поддържат българо-ливанския тур.

16 те кандидати за влиятелната купа на Мистър Ливан 2017 идват с под наем полет на топ туристическата организация от Ливан-Orient plus Травел шоп ttps://www.facebook.com/orientplustravel

Мъжете топ модели ще останат в България от 27-31 юли, с цел да промотират опциите за туризъм в страната ни по покана на известната диетоложка Енджи Касабие и интернационалния PR consultant- Атанас Лазаров,организатор на най-хубавите състезания за мъже модели.

В продължение на 4 дни те ще имат опция да бъдат публични посетители на почетния консул на Република Молдова доктор Веселин Чипев и неговия благороден Capital city center Пловдив (https://www.facebook.com/CapitalCityCenter/ ), където ще създадат формалната си фотосесия за идния влиятелен конкурс.
Красивите ливанци, дружно с Рабих Ел Зейн, Мистър Ливан 2014, ще имат здравословно меню квалифицирано особено от Енджи Касабие- звездния диетолог на Холивуд,занимания по йога, спорт.
Във пловдивската верига Пулс фитнес, благосъстоятелност на Capital holding group моделите ще имат фотосесия под фотообектива на стилния бг фотограф Костадин Кръстев- Коко.

Екипът на ливанската МТВ - http://mtv.com.lb/Live, съз зрителска аудиотория от над 500 000 000, ще следи всяка една крачка на мъжете модели.

Ливанската делегация от топ модели идват с помощта на най-голямата туристическа аганция за Ливан, ORIENT PLUS, отговаряща за над 36 дестинации по Света, както и да промотира страната ни- България, в Бейрут,Ливан.Всеки понеделник и четвъртък от Варна и Бейрут има чартъри в двете направления. “Оперираме на 36 топ дестинации в Света “ показа пред медиите туристическия специалист господин Шади Хаббаз от водача Тhe travelshop GSA Orientplus.

Ливанските топмодели ще посетят и бъдат специфични посетители в одобрения Роял СПА Велинград, благосъстоятелност на Capital Holding Group, в СПА столицата на Балканите Велинград.
В Royal SPA Velingrad моделите ще се насладят на една същинска СПА отмора.

В лицето на столицата ни в програмта на БГ тура е залегнал и модерния и удобен хотел Маринела София. Домът на Sofia fashion week ще посрещне още звездното семейство Енджи и Рабих Ел Зейн, притежателят на Beirut fashion week Нидал Бешерауи, споделя част от програмата Атанас Лазаров.

На летище Варна, девойки облечени в същински национални носии ще посрещнат гостите от Ливан и персонално Енджи Касабие с рози и биофреш подаръчни комплекти.

В столицата ни, Национален парк посланник на Ливан ще има публична вечеря с кандидатите за купата Мистър Ливан 2017, които идват на особено готова почивка с фотосесия в България
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР