Мистър и мисис Смит се завръщат, но не във филм

...
Мистър и мисис Смит се завръщат, но не във филм
Коментари Харесай

Ето ги новите „Мистър и Мисис Смит“

Мистър и мисис Смит се завръщат, само че не във филм и в функциите няма да бъдат Брад Пит и Анджелина Джоли. Семейство Смит ще се появи още веднъж на екран, само че този път в сериал, а в функциите ще влязат Доналд Глоувър и Мая Ърскин.

Сериалът " Мистър и мисис Смит " е основан върху кино лентата от 2005 година с Анджелина Джоли и Брад Пит, само че ще има по-различен сюжет. В сантименталния екшън Джоли и Пит играеха фамилна двойка, в която двамата съпрузи работят като наемни убийци, само че за разнообразни организации и без да знаят, че имат една и съща специалност.

Снимка: Prime video

В идния сериал Глоувър и Ърскин ще влязат в облиците на самотни непознати, които стартират работа за една и също шпионска организация, която им предлага мечтания живот, изпълнен с благосъстояния и пътешествия. Уловката е, че те би трябвало да се съгласят на организиран брак между тях и нови самоличности. Всяка седмица те са изправени пред нова рискова задача, а връзката им се усложнява, когато в действителност се появяват усеща посред им.

Създатели на сериала са Доналд Глоувър и Франческа Слоун. Той трябваше да се появи още през ноември тази година, само че по информация на " Дедлайн " поради стачката в Холивуд премиерата е изместена за 2 февруари 2024 година " Мистър и мисис Смит " ще бъде разполагаем в стрийминг услугата Amazon Prime Video и ще съдържа осем епизода.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР