Мисля, че тук ще се въздържим защото не бяхме убедени

...
Мисля, че тук ще се въздържим защото не бяхме убедени
Коментари Харесай

Костадин Ангелов неприятно изненадан

" Мисля, че тук ще се въздържим тъй като не бяхме уверени в неговите качества като добър правист и най-много с неналичието му на парламентарен опит. В тази постройка, в която се намираме, се коват законите на страната, тук не е значимо да си единствено правист, би трябвало да имаш и богат парламентарен опит, с цел да олицетворяваш единството на Народното събрание ", разяснява пред БНТ Ангелов за новия началник на Народното събрание.

Той е неприятно сюрпризиран от неналичието на говорене за коронавирус рецесията от страна на президента.

" За него тя не стои на дневен ред. България, за жалост, е преди всичко по смъртност в Европейски Съюз и на второ в света поради неналичието на дейности от Министерството на здравеопазването и най-много от президента, който назначава това държавно управление ", съобщи Ангелов.

Според някогашния здравен министър каквато и стъпка да бъде направена, рецесията няма да може да бъде овладяна, тъй като следствията са доста забележими. На първо място би трябвало да бъдат върнати децата в учебно заведение и да се реализира организацията с доставянето на проби, тъй като, по думите му, това би довело до просветителна злополука.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР