Мисля, че това бе най-дългото ми отсъствие от сцената. Никак

...
Мисля, че това бе най-дългото ми отсъствие от сцената. Никак
Коментари Харесай

Лили Иванова най-после проговори за личния си живот и сподели за най-големия си кошмар

" Мисля, че това бе най-дългото ми неявяване от сцената. Никак не ми бе прелестно. Светът е доста друг. Не съм обезверена. Но ние би трябвало да сме подготвени да посрещнем всяко предизвикателство “, това съобщи огромната Лили Иванова в първото й телевизионно изявление след 3-годишно неявяване от телевизионния екран.

" Тези две години ми се сториха най-големият призрачен сън, тъй като ме разделиха с моето благополучие – моята аудитория “, призна примата пред журналистка Георги Любенов и Българска национална телевизия.

" За това време съумях да отделя живото от плявата. Те ми дадоха опция да преценява моето обграждане, както и хората, с които работя и познавам.

Дадох си отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха. Но пренебрегвам всичко това – аз постоянно имам пъклени проекти, пъклени хрумвания и единствено това ми е в главата. Заради това доста мъчно задрямвам “, показа още Лили Иванова.

" Готова съм постоянно да посрещна най-лошото. Това съм възпитала в себе си. Имах доста нещастия “, прочувствено показа тя.

" Да, за жалост съм прочувствена – това ми пречи малко, само че не мога да се трансформира. Заради това и от страсти от време на време ме сковава гърлото преди концерт “, сподели още огромната певица.

" Може би ще чудя всички с това, което ще кажа, но откакто ми е стъпило крачето в София постоянно съм била обкръжена, не думата е " заливана “, от любов и ненавист. При мен омразата ме калява. Отнасям се към всички тези неща с пренебрежение. 

Кои са тези, които си разрешават да ме подлагат на критика освен това доста остро, откакто не ме познават? Те си мислят, че ме познават, само че не е по този начин.

Не съм най-великата, най-красивата и най-умната, само че имам качества, които те не знаят. Те не знаят нищо за мен, само че нищо не знаят “, по този начин Лили Иванова отговори на всички грозни нападки от редица сякаш известни персони, които през последните месеци си вършиха ПР на гърба на примата.

Тя бе безапелационна, че всичко, което прави, го прави за публиката й, която е от всички възрастови групи.

" Не си мечтая, че съм доста велика. Не знам машина ли съм – не ми е обидно като ми го кажат, само че дали го заслужвам – не знам, не съм доста сигурна.

Кой докога да пее и да живее може да го каже единствено Господ. А след него идва моята аудитория. Но крайното време го взема решение Бог и певицата – това е. 

Смятам, че това, че си не преставам концертите и пея на никого не преча “, сподели още Иванова в отговор на нападки от неуспели певици, че било извънредно време да спре да пее.

Тя бе безапелационна, че желае да има повече любов, обич и съгласие сред хората, тъй като за жалост в последно време имало повече озлобление и проклетия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР