„Мисля, че има реален шанс за ново работещо правителство в

...
„Мисля, че има реален шанс за ново работещо правителство в
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Има реален шанс за ново правителство в рамките на този парламент - така искат и хората


„ Мисля, че има действителен късмет за ново работещо държавно управление в границите на това Народно заседание. Това е по-добрият вид за България. Така желаят и българските жители - 58% от тях съгласно последното социологическо изследване не желаят избори, а отговорно държавно управление. “ Това съобщи през днешния ден във Варна националният представител от коалиция “БСП за България” Борислав Гуцанов.

„ Лидерът на Българска социалистическа партия госпожа Корнелия Нинова и Изпълнителното бюро получиха мандат за договаряния и влизаме в тях виновни и стимулирани да отстояваме уговорките, които сме поели към българските жители “, изясни Гуцанов.

“За нас не е толкоз значимо дали Българска социалистическа партия губи от присъединяване си в обединението. За нас по-важно, че българските жители печелят от присъединяване на Българска социалистическа партия във властта. Благодарение на нашето неизменност и старания бе натрапен мораториумът върху цената на тока и това даде късмет на стотици хиляди семейства да се оправят със сметките си през отминалата зима. За първи път от 1989 година детските градини у нас са безвъзмездни. Пенсиите също бяха нараснали вследствие на настоятелното и безапелационното ни държание. Ако разсъдъкът надделее и актуализацията на бюджета мине, ще имаме наново покачване на пенсиите, което значи по-достоен живот за родителите ни”, разяснява Борислав Гуцанов.

Заедно с общинските съветници от Българска социалистическа партия в локалния парламент в морската столица той разяснява проблемите с чистото на града. “Варна в никакъв случай не е била в такова окаяно положение. Заприличали сме на страна от третия свят. Преди 10 години, когато Българска социалистическа партия управляваше Варна, градът се почистваше с два пъти по-малко пари. Сега хем парите са двойно повече, хем градът е по-малък, хем е кошмарно мръсен”, разяснява Гуцанов.

Според него дълготрайното решение на казуса, освен във Варна, е сметопочистването и извозването на боклука да бъдат осъществявани от общински предприятия. Така могат най-ефективно да се управляват както качеството на услугата, по този начин и нейната цена, считат представителите на Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР