Мисля, че хората, които излязоха на улицата през тази година,

...
Мисля, че хората, които излязоха на улицата през тази година,
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Мечтата на Борисов е да бъде Доган в Банкя

Мисля, че хората, които излязоха на улицата през тази година, към този момент са разбрали, че министрите в кабинета " Борисов " са фигуранти. Борисов желае да стои някъде обратно, да поръчва, други да вземат решенията, тъй като към този миг той носи отговорността.
Това съобщи в предаването " Студио Actualno " съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов. Той разяснява тематиките от деня и се разгласи изрично за оставката на държавното управление и основния прокурор. " Мечтата на Борисов е да бъде Доган в Банкя ", сподели Атанасов.
По думите му разпределението на порциите в България го взема решение Борисов и няма никакво значение кой министър по какъв начин ще се споделя. Атанасов разясни, че промяната на министрите е мятане на прахуляк в очите на хората и опит да се разреди публичното напрежение. 
Според водача на " Демократи за мощна България " министър председателят Борисов е тежко атрофирал политически. Ген. Атанасов изясни, че преди сякаш министър-председателят е улавял по-добре публичните настроения. Ген. Атанасов акцентира, че хората към този момент са на улицата и не желаят и да чуят за разговор с ръководещите.
На въпрос дали митингът може да се консолидира към фигури като президента Румен Радев, ген. Атанасов сподели, че хората са на площада като жители и не желаят никоя партия или фигура да яхва недоволството им. " Не е значимо кой застава начело, значимо е какви претенции се слагат, а те са доста елементарни - Борисов да си отива с цялата кохорта, както и основният прокурор ", посочи още Атанас Атанасов. Той с мъка установи, че нещата, които президентът приказва, са правилни. Борисов е завършил политическата си кариера, смята още ген. Атанасов.
За записите, фотосите и напрежението пред публичната телевизия - целия диалог с ген. Атанасов гледайте във видеото.
Сподели с твоите другари
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР