Мислим за диалог и за това, да се намери баланс.

...
Мислим за диалог и за това, да се намери баланс.
Коментари Харесай

Ангелкова: Проверките в Слънчев бряг не бяха координирани

Мислим за разговор и за това, да се откри баланс. Проверките по Черноморието би трябвало да не вредят на имиджа на курортите ни”, сподели в предаването „ Събуди се” министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила във връзка акциите в заведенията по морето и митингите на притежателите на заведения в Слънчев бряг.

Според нея равносметката от тези инспекции ще се отразят и на идващия летен сезон. „ Трябва да се реши статута на националните ни курорти. Сега не се прави разлика сред община и курорт”, добави тя.

По думите й разпоредбите би трябвало да се съблюдават, само че е значимо и метода, по който се вършат инспекциите. „ Те не би трябвало да вредят на българския туризъм. Резултатите ще ги забележим една година по-късно”, съобщи министърът на туризма.

Ангелкова съобщи още, че България става одобрена туристическа дестинация и към този момент не нискобюджетна страна за туризъм.

Тя посочи още, че акцията на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила не е била координирана с нея. Попитана дали е приказвал със Симеонов за акцията, тя отговори, че към момента не е имала опция да приказва с него.

„ Очакваме сполучлива туристическа година. Целта ни е да имаме резистентност в сектора”, сподели Ангелкова.

Относно митингите на плаж „ Корал” тя съобщи, че тя е участвала единствено на една. Това е станало денем и тя недоумява за какво я упрекват в надменно и нападателно държание. „ Ние ревизираме плажа, а не хората, които къмпингуват там”, сподели министърът на туризма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР