Миска беше обвинена, че краде рецепта на Иван Звездев. Това

...
Миска беше обвинена, че краде рецепта на Иван Звездев. Това
Коментари Харесай

Обвиниха миска в плагиатство

Миска беше упрекната, че краде рецепта на Иван Звездев. Това е най-новата сага, взривила обществените мрежи с присъединяване на Мис Вселена България 2015 Радост Тодорова.

Красавицата, която има личен канал за видеа в обществените мрежи, бе упрекната в плагиатство и кражба от почитателите си. Причината - зашеметяващата врачанка издекламирала едно към едно рецепта за козунак на топкулинаря Иван Звездев, показана по-рано в негово видео.

Радост разгласи, че козунакът е по-специална бабина рецепта, и повтори същите препоръки за маята в тестото, каквито и Звездев даде на своите почитатели.

"Явно тя и Звездев имат една и съща баба, тъй като освен рецептата, само че и обяснението по отношение на маята, препоръките са 1:1 ", написа вбесена потребителка в обществените мрежи.

Мис Северозапад начаса бе залята от гаври и прилагателни, че е "преписвачка " и "крадла ". "Краде предписания, пък след това били на баба й, на чинка й, на тьотка й. Не единствено че си присвояват непознат труд, само че даже не се пробват да внесат нещо самостоятелно в "рецептата " в съответния случай. Дори думите на Звездев е взела ", възмущава се друга фенка на топкулинаря.

Миска стана писателка

Грозните прилагателни Радост подминава с достолепие. Красавицата призна, че не е откраднала нищо, а съвпадението на рецептите е поради обстоятелството, че козунакът е доста известен сладкиш в България. И че я клеветят хора, които не са постигнали особени триумфи в живота.

"Нямам желание да откликвам на безпочвени нападки от хора без работа, които подклаждат и основават несъществуващи проблеми. Дано съумеят да си оправят живота, с цел да не отделят от времето си да "творят " видеа и колажи за други хора, а да го влагат в себе си! Не познавам рецептите или творчеството на Иван Звездев, само че съм надалеч от мисълта, че той е основателят на обичайна българска рецепта за козунак. Сигурна съм обаче, че опити за уронване на престиж от физически лица или обществени медии се потвърждават доста по-лесно от фиктивен патент върху български обичайни предписания ", избухна пред "България Днес " Радост.

Самият Иван Звездев гледа на обстановката благосклонно.

"Да е живо и крепко момичето. Така е решила да "покаже " на баба си козунака ", ларж е топкулинарят. По думите на Звездев е добре, че младежи разпространяват "бабини " предписания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР