Мисията за стабилно правителство е възможно само когато има сериозни

...
Мисията за стабилно правителство е възможно само когато има сериозни
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Нинова да не дава акъл на Левицата, когато ние бяхме в БСП, тя беше приватизатор при Костов

Мисията за устойчиво държавно управление е допустимо единствено когато има съществени и градивни политици. Когато няма такива – те ще крушират до няколко месеца. Това е казусът на нашия политически живот. Това сподели в студиото на Би Ти Ви Татяна Дончева, представител на новата лява групировка „ Левицата “

По думите й в новия парламент няма депутати с изключително добра експертиза и по тази причина се съмнява кой ще създаде законите, които са изключително належащи и от кого ще бъдат признати те. Съмнения има и във връзка с опцията да бъде формирано работещо държавно управление. И въпреки всичко позволява две вероятни комбинации за кабинет, като за по-реалистична счита държавно управление на ГЕРБ и Политическа партия, което да бъде формирано под външен напън.

Татяна Дончева разяснява и връзките на Левицата и Българска социалистическа партия в подтекста на изявление на водачът на социалистите Корнелия Нинова.

Има едно правилно нещо от всичко, което излезе от устата на Корнелия Нинова, е – че Българска социалистическа партия ще бъде единственият ляв представител в Народното събрание.
Очевидно лявото у нас не се мери с тези 9% поддръжка за Българска социалистическа партия и едни 600 000 хора, които не са показани в Българска социалистическа партия. Те са хората, за които ние бяхме основани. Но с времето нашият бранд ще стане различим.

Левицата сътвори един тим, който ще продължи да играе, без значение от желанието на Нинова. Ние не вземаме гласове от Българска социалистическа партия, а от хора, които имат персонално желание. Ние не се занимаваме с Българска социалистическа партия, каквото желае да разсъждава и размишлява Нинова. Ние сме подготвени за идната борба – на локалните избори, бе безапелационна Дончева.

Тя посочи и това, че до момента в който те са били в Българска социалистическа партия, Нинова е била приватизатор по времето на Иван Костов. Затова е меко казано непристойно приватизаторката на Костов да им споделя какво да вършат и къде да стоят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР