„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева ще представи

...
„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева ще представи
Коментари Харесай

София Паскалева ще представи България на световния конкурс „Mrs. Top of the World“

„ Мисис България Top of World 2018 “ София Паскалева ще показа България на интернационалния конкурс „ Mrs. Top of the World “, който ще се организира в Латвия.

Красавицата ще отпътува за Рига, където ще се бори за короната в конкуренцията на омъжени дами от целия свят – носителки на короната „ Mrs. Top of the World “.

Конкурсът ще се организира от 29 май до 3 юни, а София към този момент е в трескава подготовка. Тя снима и професионална фотосесия, с която да се показа на

„ Много се вълнувам, тъй като в случай че на „ Мисис България “ представях себе си, в този момент ще показва България. Това е една от най-сериозните отговорности, които съм поемала в целия си живот. Надявам се да не отчайвам тези, които ще ме поддържат “, споделя Паскалева.

София Паскалева, сграбчи короната „ Мисис България Top of World 2018 “ на двадесетото юбилейно издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас през 2018г.

Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче. Занимава се със личен бизнес. Има салон за хубост и туристическа организация. Завършила е висшето си обучение със компетентност „ Българска лингвистика “. В момента учи задочно в Колеж по туризъм в Благоевград.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР