Мисис България Интернешънъл Манита Вартан представи на пловдивска сцена Концерт-спектакъла

...
Мисис България Интернешънъл Манита Вартан представи на пловдивска сцена Концерт-спектакъла
Коментари Харесай

Мисис България Мани Вартан обедини етносите в концерт-спекта...

Мисис България Интернешънъл Манита Вартан показа на пловдивска сцена Концерт-спектакъла “Пловдив и магията на заедността ”. Събитието се организира в концертната зала на Общински детски комплекс Пловдив взаимно с шефа Озден Мурадова, която поддържа и реализира плана, като за следващ път сподели високия си професионализъм. Гости на събитието бяха кметът на регион централен господин Георги Стаменов, зам. кмета Фиданка Кацарева и старши контрольор Стефка Симеонова. На една сцена се показаха надарени деца от разнообразни етноси - над 50 деца - арменци, българи, роми, турци, евреи и украинци, възпитаници от Арменското учебно заведение, ОДК Пловдив, детска градина “Щастливо детство ”, вокално студио “Синтез ”, с началник Желязка Белчилова, групировка “Куклици ” и други.

Събитието е част от идеята на миската за обединяване на етносите и подкрепяне на гении от етническите малцинства. От коронацията и насам, Вартан не стопира да изненадва града с начинания и креативност. За следващ път тя впечатли с грациозен тоалет показващ любовта и към България, акцент на който бяха достоверни тежки пафти, дело на старовремски занаятчия.

Гостите се любуваха на двучасов театър от цветове, песни, танци, носии и традиции. Началото бе обещано с песента “Една българска роза ” в осъществяване на Елизабет Армен - 6 годишното знамение на Пловдив, което донесе на града 20 наградата през последната година.

Последваха стихотворения, танци и песни на народите. Апотеоз на събитието бе осъществяването на Александра Русева и Илиан Димитров от Формация Куклици, която ни подари магията на родопската ария. Спонсор на събитието компания “Аги 1 ”се погрижи младите гении да се почерпят с арменски и ориенталски специалитети. За приноса си към града и децата Мисис България бе приветствана с благодарствено писмо и подарък. Самата тя благодари на всички присъстващи, като включи в речта си откъс от Йордан Йовков за любовта сред хората, засвидетелствайки своята любов и благодарност към публиката, а изненадите занапред предстоят, показа тя след края на концерта. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР