Мишел Обама споделя личните си битки в нова книга, предаде

...
Мишел Обама споделя личните си битки в нова книга, предаде
Коментари Харесай

Мишел Обама разкрива страховете си в нова книга

Мишел Обама споделя персоналните си борби в нова книга, съобщи АП, представен от Българска телеграфна агенция.

Бившата Първа дама на Съединени американски щати споделя, че дъщерите ѝ, приятелките ѝ и даже непознати хора са желали от нея да опише по какъв начин се оправя в днешното проблематично време .

Michelle Obama shares personal stories of coping in new book

— The Standard Digital (@StandardKenya)
Тя споделя, че е чувствала безизходност след резултатите от президентските избори през 2020 година, гибелта и изолацията, провокирани от COVID-19, както и по време на лятото на политически и расови безредици в Съединени американски щати.

„ Всеки търсеше съвет по какъв начин да оцелее. Поради някаква причина доста хора ме питаха какво да вършат. Така започнах да мисля за книгата “ , сподели някогашната първа дама в изявление за сп. „ Пийпъл “ във връзка излизането на новата ѝ книга „ Светлината, която запазихме: Справяне в несигурни времена “ („ The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times “) . Мишел Обама стартира книжно турне с шест представяния във Вашингтон.

Съпругата на Барак Обама е една от най-известните дами в света. В новата си книга тя споделя по какъв начин преодолява страховете си и по какъв начин се бори със подозренията в себе си.

„ Живяла съм 58 години. Мога да се обърна обратно и да кажа: Ето по този начин се оправих със страха. Така останах забележима в свят, който не се нуждае от това да вижда висока чернокожа жена. Така се пазя, когато ме атакуват. Книгата разказва всичко това “, сподели Мишел Обама в изявлението.

Бившата първа дама е майка на две дъщери – Саша и Малия.

В книгата читателите могат да прочетат по какъв начин Мишел Обама намира нови другари, както и какъв е опитът ѝ с расизма, брака, родителството и даже менопаузата . Най-близкият кръг, включващ 85-годишната ѝ майка Мариан Робинсън и някогашната брачна половинка на Хънтър Байдън и йога инструктор - Катлийн Буле, също е разказан в книгата. Катлийн Буле е майка на Мейси Байдън – най-хубавата другарка на Саша Обама.

През 2018 година Мишел Обама издаде станалата бестселър автобиографична книга „ Моята история “ , която показа в книжно турне в Съединени американски щати и други страни. Книгата се продаде в тираж от 17 млн. копия. Това е връх за записки на първа дама или президент. Книгата на Барак Обама не съумя да реализира сходен мащаб.

Мишел Обама споделя, че, гледайки се в огледалото, вижда единствено минусите си . Освен това обича да се отдава на това, което брачният партньор ѝ нарича „ невисок клас телевизия “ . Гледам всичко – кулинарни канали и излъчвания за запознанства и брак, споделя Мишел Обама. Определя се като осведомен жител, прекарва вечерите със брачна половинка си и знае какво се случва по света. „ Но когато съм сама, нуждая се да обърна тил на всичко и да мисля за тапетите. “
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР