Мис Силикон 2013 Джулиана Гани отскоро е в обятията на

...
Мис Силикон 2013 Джулиана Гани отскоро е в обятията на
Коментари Харесай

Джулката показа новия нос и заяви сватба №3

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани неотдавна е в обятията на нов мъж, само че към този момент му се изяснява в обич. Фурията е безапелационна, че до момента в никакъв случай не се е чуствала толкоз ценена, а след романа, който изписа, някои си задават въпроса - "Задава ли се женитба номер 3? "

„ Да се влюбя в теб беше отвън моя надзор. Разбрах, че ще си мъжът до мен, когато осъзнах, че се обаждам първо на теб, когато ми се е случило нещо хубаво или нещо неприятно. Обичам те, тъй като ме караш да видя света по нов метод и ме приемаш такава, каквато съм. Обожавам метода, по който ме караш да се усещам и благите бележки, които ми пишеш заран. Никога през живота си не съм се чувствала толкоз ценена и благословена! “, изповяда се в обществените мрежи тя. Излиянията й бяха съпроводени с любовен кадър сред нея й новото й гадже - служителят на реда Теодор от Велико Търново. Освен възприятията им, друга коментирана тематика беше носа, който Гани оперира за следващ път. Този път плейбойката го е одобрила и няма да се постанова отново да го поправя. Или най-малко към този момент по този начин мисли.

Припомняме, че Джулката се събра с настоящата си възлюбена Теодор Гатев малко след раздялата със брачна половинка й Илиян Найденов, който е татко на детето й Давид. Преди този брак, тя беше омъжена и за Станимир Ташев, който дълго време не съумя да открие, с цел да се разведат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР