Мис България 2023 – Елизабет Кравец разочарова мъжката част от

...
Мис България 2023 – Елизабет Кравец разочарова мъжката част от
Коментари Харесай

Мис България Елизабет Кравец заби прочут пловдивски инлуенсър

Мис България 2023 – Елизабет Кравец разочарова мъжката част от почитателите си, обявявайки, че към този момент не е сама, а си има гадже. Красавицата, в чиито вени тече израелска, украинска и българска кръв, се е залюбила с инфлуенсъра, влогър и състезател Атанас Пелтеков, прочут в обществените мрежи като Hyper Kong.

 

Атанас, който се занимава със основаване на видео наличие, има над 350 000 почитатели в интернет. Освен това е и основател на лична марка облекла, набираща все по-голяма известност измежду младежите у нас. Инфлуенсърът е със забележителни финансови благоприятни условия, а и живее в голяма къща в Пловдив. Автомобилите в гаража му са на стойност няколко милиона лв..

 

Връзката на хайпъра и миската е от по-малко от месец – до неотдавна сърцето на миската бе свободно, а Пелтеков въртеше обич с друга хубавица.

Припомняме, че Елизабет Кравец бе най-коментираната участничка в състезанието още преди финала му, защото съгласно някои тя няма право да взе участие на „ Мис България “, поради смесения й генезис. По-гневните й критици даже настояват, че тя е определена за победителка точно поради смесения й генезис.

 

Самата Елизабет обаче се дефинира като българка и варненка, защото целия си умишлен живот е прекарала у нас. След състезанието мнозина са на мнение, че тя се е откроила с хубостта си и естествена визия и изцяло заслужава короната.

 

Елизабет твърди, че не е сюрпризирана от реакцията на обществото след успеха й, даже я очаквала и я отдава на политическата обстановка в Украйна. Старае се да не обръща внимание на хейта, който неизбежно застига всяка миска.

 

Към днешна дата миската е ученичка в 12-и клас, а по-късно има намерение да следва публицистика в София, защото се вижда като водеща на светско предаване.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР