Мис България 2010 Ромина Андонова, която е новата водеща на

...
Мис България 2010 Ромина Андонова, която е новата водеща на
Коментари Харесай

Ромина Тасевска строи палат край София

Мис България 2010 Ромина Андонова, която е новата водеща на „ Съдебен спор “, се надява да посрещне идната Коледа в новата си къща в Нови хан.

„ Строи се към момента, това е болна тематика за мен и брачна половинка ми. От толкоз доста задължения, все не ми остава време да отида да видя до каква степен са стигнали. Но пък Дарко в това отношение работи интензивно. Ходи, следи майсторите, само че е доста мъчно в днешно време да се занимаваш с ремонтни действия. На който и да го кажа, знае защо става въпрос и влиза в състояние. Защото да намериш читава бригада, която да е експедитивна и да работи бързо във времето, е комплицирано и съвсем невероятно. Но нещата постепенно и славно се движат “, раз споделя пред „ Галерия “ фут болната брачна половинка.

Къщата ще залага повече на фамилния уют и функционалността, в сравнение с всевъзможни екстри от вида на басейн и спа.
„ Ще има по-голям двор, в който момчетата да играят футбол. От басейна се отказахме, първо, че е неоправдана инвестиция, второ, че по този начин или другояче имаме ваканционна вила, която е на морето и в случай че желаеме басейн, постоянно можем да отидем там. Искахме да има по-голяма повърхност, на която децата да играят. Мислим да си създадем фитнес навън, просто да има място, на което да си изразходват силата “, споделя още хубавицата и прецизира, че по този начин мечтаната къща не е планувана като някакъв свръхмодерен план.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР