Мирослав Костадинов само се прави на семеен мъж, за да

...
Мирослав Костадинов само се прави на семеен мъж, за да
Коментари Харесай

Жененият Миро на практика не е женен! Остава без деца и може да мърсува на воля с всичко живо

Мирослав Костадинов единствено се прави на фамилен мъж, с цел да може да продължи с ергенските си произволи. По нищо не проличава той да се е задомил.

Всъщност фамилията, което се пробва да показа с Елица, наподобява единствено за пред света. Иначе нямаше в България към момента да се води ерген.

Изминаха съвсем 7 години от сватбата, която Миро и Ели подвигнаха на гръцкия остров Корфу. Тя обаче и до през днешния ден не е легализирана отвън рамките на Гърция.

„ Направихме църковен брак, който в Гърция е и държавен. Трябва да се легализира за пред другите страни, само че не мисля, че това е приоритет, ние си се обичаме и по този начин, това е значимото “, споделя Каризмата.

Според мълвата него го устройва в България да не се води женен, тъй като по този начин на воля ще може да мърсува с мъже и дами. Отдавна се носят клюки, че артистът е бисексуален.

Той обаче е и доста религиозен, а като спи с други хора и не е женен в България, греховете му са по-малки. Пак ги има, тъй като Библията отхвърля извънбрачния секс, само че въпреки всичко съвестта му е малко по-чиста.

Всичко това изяснява за какво поп изпълнителят не желае деца. Скоро ще удари 47 година, а нито дума не е споменавал за свои наследници. Много по-лесно е да се правиш на женен и да си живееш живота, до момента в който подправената ти брачна половинка е в Лондон, в сравнение с да отглеждате дружно човек.

Източник: Fakti.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР