Мирела от Игри на волята продължава да привлича неудържимо последователите

...
Мирела от Игри на волята продължава да привлича неудържимо последователите
Коментари Харесай

Мирела от Игри на волята хвърли голяма бомба

Мирела от " Игри на волята " продължава да притегля неудържимо почитателите си в обществените мрежи, най-често с изкусителни танци или пък със спиращи дъха фотосесии от екзотични местенца. Този път обаче, повода е друга, много по-сериозна и огромна.

Откакто стана ясно, че сърцето на красивата брюнетка към този момент е заето и тя не стопира да демонстрира какъв брой е щастлива в прегръдките на артиста Юлиан Костов, нямаше по какъв начин да не се заприказва и за женитба. И в тази ситуация има основателна причина за това.

Тези дни Мирела отпразнува шумно 23-ия си рожден ден - с две празненства - в София, където живее и във Варна, откъдето е родом. Очаквано е била затрупана от доста и най-различни дарове, само че една изненада към момента не е разкрита за нея. От най-важния човек - нейният другар Юлиан.

" Ние доста пътуваме и мисля, че е обвързвано с пътешестване, само че не знам нищо повече. Изненада е и занапред ще излиза наяве ", показа брюнетката в скорошно тв изявление прeд bTV. Мнозина обаче подозират, че става дума за пътешестване, на което тя ще получи предложение за брак от приятеля си. А може би към този момент го е получила и занапред ще го разгласи...

Още повече, че и празненството на Мирела беше с намекващ дрескод - бяло и искра. Или както тя бе написала в профила си тогава: " Тааа тематиката на празненството ми беше Shine bride like a diamond Бяло и искра ".



Любопитен акцент е, че Мирела е заменила думата " bright ", което означава ярко, с " bride ", което значи булка. Малка, на пръв взор несъществена разлика, само че огромно смяна в смисъла. Дали това е неволна грешка или тя се пробва да ни намекне нещо, е въпрос на време да разберем.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР