Мирела от Игри на волята е живото доказателство, че всяко

...
Мирела от Игри на волята е живото доказателство, че всяко
Коментари Харесай

Мирела от Игри на волята през сълзи сподели радостна новина

Мирела от " Игри на волята " е живото доказателство, че всяко младо момиче може да бъде независимо и да си разрешава разнообразни материални удоволствия.

Красивата танцьорка показа огромна вест, а точно, че се е сдобила с първата си кола. Риалити звездата през сълзи (от благополучие и вълнение) описа на стори, че е сбъднала една своя фантазия. Колата е Citroen C4, а най-якото е, че Мирела е икономисала парите, с цел да си я купи сама, а не с непозната помощ.

Евала, мацка! Това е добър образец, че с работа, непримиримост и неизменност нещата постоянно се случват. Риалити звездата преподава танци, само че се занимава интензивно с моделство, а инфлуенсърската ѝ кариера наподобява също дава резултати, в случай че съдим от броя на почитателите и харесванията, които натрупа всекидневно в Instagram.

Наскоро мацката отвори вратите на квартирата, в която живее с още две девойки. Мирела живее в доста готин мезонет в София, който е трансформирала с приятелките си в същинско женско царство, в което всеки ден се отбиват близки на девойките, напомня Vbox.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР