Мира Добрева често споделя мисли и чувства в социалните мрежи.

...
Мира Добрева често споделя мисли и чувства в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Мира Добрева проговори за 10-те бона хонорар и оплю...

Мира Добрева постоянно споделя мисли и усеща в обществените мрежи. И е изключително словоохотлива, когато е предизвикана, още повече пък от… сътрудници, написа уеб сайтът show.blitz.bg.

Последното, което безусловно вбеси известната тв водеща е настоящ материал с нейно основно присъединяване, който сега дефилира интензивно в общественото пространство. В него централна тематика е цената, под която се твърди, че миловидната русокоска не приема присъединяване в светско събитие. Става дума за колосалната сума от 10 000 лева

 Ето какво отвърна Мира Добрева в обществените мрежи, евентуално в отговор на същото това писание:

„ Когато не съм напълно готова за изявлението, което следва, напряко ме е позор. А като се замисля какъв брой публицисти през днешния ден вършат изявленията по мейла (човекът, за който става дума самичък си написа това, което желае да се чуе) или пък по телефона... Някои дори вършат изявленията без интервюиран — или си измислят, или препечатват. Така получават хонорар за труд, който не са положили. Звъннете, бе хора, питайте. Ако Ви откажа — напишете каквото решите. Но най-малко усилието да се чуем, е неотложно. Иначе напълно оплескана работа става”, написа журналистката.

Разбира се, тя не конкретизира повода за последния си пост, само че е явно ядосана, че още веднъж е попаднала като основна героиня в медийното полезрение.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР