Миодраг Йешич. Снимка:БНРБившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич е загинал

...
Миодраг Йешич. Снимка:БНРБившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич е загинал
Коментари Харесай

Бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич издъхна в тежка катастрофа

Миодраг Йешич. Снимка:БНР
Бившият ментор на ЦСКА Миодраг Йешич е умрял при злополука на пътя Рума – Ярак в родината си. Трагичният случай е станал на прав сектор на пътя, като към момента не са ясни аргументите за нещастието. Автомобилът, в който Йешич се е возил самичък, се е блъснал в камион. Превозното средство е изцяло премазано от удара.

Миодраг Йешич е роден на 30 ноември 1958 година Той започва кариерата си в сръбския гранд Партизан през 1980, като играе още за турските Алтай и Трабзонспор. За националния тим на Югославия записва осем мача. Треньорската му кариера стартира пред 90-те години на предишния век в Раднички, а по-късно е ментор и на ОФК Белград и Партизан.

Йешич, прочут като „ Генерала “, поема Славия през 2002 година, където работи два сезона. В средата на сезон 2004/05 става треньор на ЦСКА, заменяйки на поста Ферарио Спасов, напомня БГНЕС. В края на акцията „ армейците “ печелят своята юбилейна 30-а шампионска купа на страната. Впоследствие Йешич застава отпред на Литекс през 2007 година, като с „ оранжевите “ печели Купата на България и два пъти Суперкупата на страната. През 2013 той се завръща отпред на ЦСКА, а по-късно води и Литекс.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР