СподелиПарламентарната група на Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) внесе

...
СподелиПарламентарната група на Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) внесе
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат да наложим санкции на Русия за имоти и активи у нас

Сподели
Парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) внесе в Народното събрание декларация за наказание на продължаващата война на Руската федерация против Украйна и на политическите репресии на режима на Владимир Путин, довели до гибелта на опозиционния водач Алексей Навални, както и за решения за ускорени промени в секторите сигурност и енергетика в България, които да отстраняват въздействието на Русия. Това оповестиха от пресцентъра на „ Продължаваме Промяната “.

В декларацията се предлага Народното събрание да се солидаризира с Европейския парламент (ЕП) и да удостовери определението за Руската федерация като страна, подкрепяща тероризма. Да бъдат наказани изрично политически стимулираните репресии против Алексей Навални, довели до неговата гибел.

От ПП-ДБ се афишират за започване на целеустремено изпитание за привеждане на българското законодателство в сходство с европейските и интернационалните санкционни режими против Руската федерация за ефикасното им използване на българска територия. Настояват и да се ползва опитът на сътрудниците от Европейския съюз в санкционирането на имущество и активи на Русия в юрисдикцията на България, както и за потреблението им за потребностите на възобновяване на Украйна от войната.

ПП-ДБ оповестиха желанието си да внесат план на декларация на 21 февруари. Убийството на Навални е черен ден за демокрацията, само че убийството на Навални е и черен ден за самите руснаци, които изгубиха същински подстрекател. Същевременно обаче образецът на неговата решителност остава по-силен от всеки път. Навални приживе беше знак, в този момент е легенда, легенда, която вечно ще остане отвън контрола на Путин, обявиха от обединението в декларация, прочетена от парламентарната естрада от Никола Минчев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР