Смущаващи кадри от полицейска бодикамера уловиха последните моменти на 53-годишния

...
Смущаващи кадри от полицейска бодикамера уловиха последните моменти на 53-годишния
Коментари Харесай

Трагични последни думи на чернокожия Франк Тайсън, който почина в полицейски арест, след като се бореше да диша

Смущаващи фрагменти от полицейска бодикамера уловиха последните моменти на 53-годишния Франк Тайсън, който наподобява се задуши, до момента в който беше в полицейския арест.

Франк почина в полицейски арест, откакто беше арестуван, до момента в който беше с лице надолу на пода в обществен клуб в Охайо в Съединени американски щати. Човекът може да бъде чут да повтаря „ Не мога да вдишвам “, до момента в който служителят на реда продължава да употребява мощ. Видеото от бодикамерата беше оповестено в сряда и демонстрира безредна сцена, до момента в който служителите на реда реагираха на сигнал за злополука.

Властите споделиха, че се счита, че Франк е взел участие в злополука, преди да се скрие в близкия бар, с цел да избегне ареста. Катастрофата е станала към 20 ч. и докара до тежки опустошения на дирек. След като инцидентен минувач насочи полицията към бара, в който беше отишъл Франк, бодикамерата на служител на реда Бо Шьонеге демонстрира жена, която небрежно отваря вратата на заведението и моли ченгетата „ апелирам, изведете го отсам, незабавно “, имайки поради Франк. Властите вземат участие в дребна схват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР