Миню Стайков остава в ареста, реши Специализираният наказателен съд. Мотивите

...
Миню Стайков остава в ареста, реши Специализираният наказателен съд. Мотивите
Коментари Харесай

Миню Стайков остава в ареста

Миню Стайков остава в ареста, реши Специализираният углавен съд. Мотивите са, че няма да се укрие, само че може да извърши друго закононарушение.

Той е обвинен по делото за корист с пари от европейски фондове. По-рано през днешния ден спецпрокуратурата внесе искане за най-тежка мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Защитата изиска отказ на прокурорите с претекста, че не са справедливи да проведат следствието. Адвокатът на Стайков посочи, че прокурорът Ангел Кънев е притежател на няколко парцела, които са под контрола на директните съперници на Стайков, съобщи БТВ.

Кънев пък изясни, че става дума за три покупко-продажби, направени преди години. Имотите били купени онлайн. По думите му, това са аграрни земи и са под 5 декара. Съдът не почете настояването за отказ на прокурорите.

Специализираната прокуратура проверява 8 души за закононарушения с евросредства по Програмата за развиване на селските региони и Програмата за преработка на лозя. Сред тях е алкохолният необут Миню Стайков, за който това е трето обвиняване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР