Миньор не успя да победи Чавдар (Етрополе) в контрола, Рууни

...
Миньор не успя да победи Чавдар (Етрополе) в контрола, Рууни
Коментари Харесай

Миньор победи Беласица в последната си контрола преди старта на Втора лига

 Миньор не съумя да победи Чавдар (Етрополе) в контрола, Рууни бележи Миньор не съумя да победи Чавдар (Етрополе) в контрола, Рууни бележи
В 15-ата минута неточност на пернишкия вратар Даниел Леонтиев, който изпусна топката след центриране, за малко да коства гол във вратата му, само че отбраната реагира съответно и бързо почисти топката. Добра опция се откри и пред Калоян Йосифов в 27-ата минута след отбита топка в наказателното поле, стреля от воле, само че право в ръцете на вратаря. Две минути по-късно Александър Праматаров се възползва от отбита топка след ъглов удар и със мощен шут прати топката в мрежата на петричани за 1:0.

Второто полувреме стартира с пропуск от страна на Миньор след добре подадена топка към Йосифов, той не можа да я насочи в границите на вратата като кълбото мина покрай страничната греда. Още една опция се откри в 56-ата минута след положително разиграване влезлият като запаса Кристиян Слишков насочи добър удар отдясно, само че гостите съумяха да се оправят със основаната обстановката. Нарушение против нападателя Рууни в 73-ата минута накара рефера да покаже бялата точка, само че Тютюков пропусна като не съумя да вкара и при добавката.

До последния съдийски сигнал гостите не съумяха да насочат нито един удар към вратата на домакините. Така Миньор (Перник) приключи лятната подготовка за шампионата с победа над новака Беласица (Петрич).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР