Миньончето на фолка Мария не може място да си намери

...
Миньончето на фолка Мария не може място да си намери
Коментари Харесай

Жега в NOVA: Чалга певица отряза Димитър Рачков, той си го върна с лихвите

Миньончето на фолка Мария не може място да си откри след излъчването на последния епизод на предаването на Димитър Рачков, където той си разреши да я обиди по възмутителен метод и съумя да я уцели в най-слабото й място.

Със сигурност водещият си е спечелил зложелател в нейно лице и си затваря пътищата да му гостува в бъдеще, в случай че въобще екипът му се сети да я предложения, защото в последните години е потънала в давност и малко на брой се сещат за нейното битие.

В една от игрите в шоуто „ С Рачков всичко е допустимо “ участник трябваше да изяснява разнообразни думи на останалите, само че единствено употребявайки звуци. И по този начин Борислав Захариев и Герасим Георгиев – Геро трябваше да обяснят на сътрудниците си Явор Борисов и Петър Калчев думата „ отварачка “.

В този миг се намеси водещият и хвърли подсказка на тима. Рачков се обърна към тях с „ Мара “ и те незабавно се сетиха по какъв начин продължава.

Фолк изпълнителката се слави с прякора „ Мара отварачката “, откакто преди доста години взе участие в скандална реклама на бира. Мария по никакъв начин не си харесва този прякор и даже е заплашвала публицисти, които не престават да я пишат по този начин в материалите си. Затова сме сигурни, че на Рачков няма да му се размине и ще си има неприятности с певицата и нейната половинка Мирослав, който я следва на всички места и постоянно влиза в несъгласие с нейни сътрудници, пишат от show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР