Минути преди да подпише мащабен закон за селското стопанство, президентът

...
Минути преди да подпише мащабен закон за селското стопанство, президентът
Коментари Харесай

Тръмп пусна клип, в който пее, облечен като фермер

Минути преди да подпише огромен закон за селското стопанство, президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява в Twitter видео, в което е облечен като фермер и пее с цяло гърло дружно с актрисата Меган Мълали, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Видеото е от церемонията за връчване на премиите Еми през 2006 година, а песента е от телевизионния сериал "Зелени пространства " ( "Green Acres "). В клипа нюйоркският магнат е облечен с тениска, наследник гащеризон и сламена шапка и държи вила за сено. Целта му е да популяризира селскостопанската промяна за 867 милиарда $, призната от американския Конгрес.

В сериала, предаван сред 1965 и 1971 година, се споделя за нюйоркски юрист и брачната половинка му, които отиват да живеят във плантация, тъй като животът в града им е омръзнал. Това не е първата сходна изява на Тръмп в Twitter. През ноември той разгласява своя фотография и под нея емблематичната фраза от кино лентата "Игра на тронове ", леко изменена: "Санкциите идват " ( "Sanctions are coming " на английски), имайки поради възобновяване на глобите против Техеран.

Снощното му земеделско обръщение беше засенчено до известна степен от новината за оставката на министъра на защитата на Джим Матис - следващият от президентския екип, който напуща кораба на Тръмп, отбелязва Агенция Франс Прес.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1075846949427908608
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР