Министрите в британския кабинет съставиха трифазен план за премахване на

...
Министрите в британския кабинет съставиха трифазен план за премахване на
Коментари Харесай

До 3 седмици отварят училищата във Великобритания?

Министрите в английския кабинет сформираха трифазен проект за унищожаване на блокирането за облекчение на рестриктивните мерки, наложени поради коронавирусната зараза, като учениците ще се върнат в учебните заведения най-ранно на 11 май, написа английският вестник The Times.
При предложенията, които би трябвало да бъдат показани на Борис Джонсън, когато се върне на работа, учебните заведения ще се отворят още веднъж след три седмици, като възпитаници от разнообразни възрастови групи ще учат единствено част от седмицата или всяка втора седмица, с цел да подкрепят общественото разграничаване.
Първите възпитаници, извикани назад, ще включват деца от началното учебно заведение и тези на 10 и 12 клас, които идната година би трябвало да се явяват на изпити.
При поетапно унищожаване на блокирането, първият стадий би дал „ зелена “ светлина за несъществени търговски обекти, като магазини за облекла и култивиран центрове, където може да се поддържа общественото разграничаване, връщане към пълноценни автобусни и железопътни услуги и рестартиране на някои хирургични действия от лечебните заведения
Вероятно пътуващите с публичен превоз ще бъдат помолени да носят маски, съобщи организация Фокус.
Втората фаза, която стартира в края на май или началото на юни, ще позволи отварянето на повече магазини и компании, всички чиновници ще бъдат приканени да се върнат на работа и ще се разрешат някои дребни обществени събития. Заведенията и заведенията за хранене и по-големите събития като спорт и концерти няма да бъдат позволени до юли или по-късно през лятото.
Министрите обаче предизвестяват, че лицата над 70 години тези, които са изключително уязвими към ковид, ще бъдат арестувани вкъщи с месеци. Те ще би трябвало да изчакат, до момента в който има ваксина, преди да възобновят естествения си живот. Тази трета фаза може да не е допустима до есента на идната година.
Глас от Швеция: Ставащото в домовете за възрастни хора е просто извънредно
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР