Министрите си заминаха. Прибраха се на топло в домовете си

...
Министрите си заминаха. Прибраха се на топло в домовете си
Коментари Харесай

Наводненото Каравелово бясно на власта: Министрите са на топло у дома и забравиха обещанията си!

" Министрите си отпътуваха. Прибраха се на топло в домовете си с чистите си костюми и излъскани обувки и не помниха за хилядите обещания, които ни дадоха денем. Направиха си един на ниска цена пиар на гърба на потърпевшите. " Това съобщи пред " България Днес " Николай Ужиканов от потърпевшото от потоп карловско село Каравелово.

" Дървата в действителност са безвъзмездни, само че някой би трябвало да ги извлече от голямата купчина, да ги нареже на метър, да ги подреди, с цел да се види какъв брой кубика са. След това да дойдат горските да сложат щемпел и най-после да се натоварят на транспортното средство, да се закарат вкъщи и след това да се разтоварят. Аз съм пенсионер както доста други хора в Каравелово. Нито имам опция да свърша тази тежка физическа работа, нито пари, с цел да платя на някой ", споделя още Ужиканов.

Думите му с детайл на горест са във връзка вчерашното заричане на земеделския министър Явор Гечев, че страната ще помогне на потърпевшите с превоза на безплатните дърва. Преди седмица локалните хора се оплакаха, че получават материал за отопление, само че би трябвало да си заплащат превоза и смисълът за помощ се губи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР