Министрите на отбраната на скандинавските и балтийските страни заявиха, че

...
Министрите на отбраната на скандинавските и балтийските страни заявиха, че
Коментари Харесай

Страните от Северна Европа твърдо отхвърлиха предложения на Русия за сигурността на континента

Министрите на защитата на скандинавските и балтийските страни обявиха, че западните страни при никакви условия не би трябвало да се съгласяват с предложенията на Русия за гаранции за сигурност в Европа, заяви пресофиса на естонското военно министерство.

На срещата участваха военните министри на Финландия, Естония, Швеция, Дания, Норвегия, Латвия, Литва и Исландия. „ Министрите на защитата на скандинавските и балтийските страни се срещнаха в петък посредством видеомост и се съгласиха, че Русия съставлява най-голямата военна опасност за Европа. Също по този начин министрите единомислещо считат, че западните страни не могат да се съгласят с условията на Руската федерация по никакъв метод ", се споделя в известието.
свързани новини15167на 16.10.2021
Естонският министър на защитата Кале Лаанет ще се срещне в понеделник и вторник с сътрудници от Полша, Латвия, Литва и Холандия, с цел да обсъдят актуалната обстановка.

Руското външно министерство разгласява в петък планове на съглашения сред Русия и Съединени американски щати и НАТО за гаранции за сигурност. Документите към този момент са предадени на Вашингтон и неговите съдружници. Една от точките на плана е НАТО да даде гаранции, че алиансът няма да се разшири на територията на Украйна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР